Een cadeau voor Heiloo

In april bestond het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) 10 jaar en het is dit jaar ook het Nationaal jaar Vrijwillige inzet. Een dubbel feestje dat de medewerkers van het VIP op een bijzondere manier vieren met alle inwoners van Heiloo.

Mede door het Coronaherstelfonds heeft het VIP de mogelijkheid gekregen om een verbindende factor te zijn door het uitbrengen van een inspirerend en informatief magazine, gemaakt voor en door Heilooënaren, waarin vrijwilligerswerk centraal staat. Een cadeautje voor alle inwoners van Heiloo dat op woensdag 10 november huis-aan-huis verspreid wordt.

Yolanda Slooves en Petra van den Berg, werkzaam bij het VIP, hebben afgelopen maanden met veel enthousiasme en vol energie aan het magazine gewerkt.

Petra en Yolanda: ‘Het concept heeft inmiddels zijn weg gevonden naar de drukker. We willen iets positiefs aan Heiloo geven en daarnaast inwoners enthousiasmeren en inspireren om zich vrijwillig in te zetten. Het is een magazine vol mooie en bijzondere verhalen geworden. Tot stand gekomen door een nog mooiere samenwerking met al die mensen die een belangeloze bijdrage aan het magazine hebben geleverd. Half november valt ‘ie in de  brievenbus. Wij wensen iedereen nu alvast veel leesplezier!’

Vrijdagmiddag 5 november, voorafgaand aan de Vrijwilligers Bedankt! week, wordt het eerste exemplaar overhandigd aan burgemeester Mascha ten Bruggencate.

Houd op woensdag 10 november je brievenbus in de gaten. Het magazine is daarna ook digitaal te lezen via deze website.