Nieuw jaar, nieuw begin!

Het klinkt wat cliché, een nieuw jaar, een nieuw begin! Maar het Vrijwilligers Informatie Punt Heiloo neemt het dit jaar letterlijk. Na 6 jaar de rubriek Wat doe jij nou?!, komt er iets nieuws om het vrijwilligerswerk in Heiloo onder de aandacht te brengen.

Terugblik
Toch willen we nog even stilstaan bij de afgelopen jaren. In die 6 jaar zijn 60 vrijwilligers of vrijwilligersorganisaties aan het woord geweest, de interviews zijn geschreven en geredigeerd door vrijwilligers. De titel Wat doe jij nou?! is bewust gekozen om mensen nieuwsgierig te maken. Het VIP heeft geprobeerd om zoveel mogelijk soorten vrijwilligers en vrijwilligerswerk in beeld te brengen. De rubriek heeft onder andere laten zien hoe belangrijk vrijwilligerswerk is voor organisaties, maar ook voor vrijwilligers zelf.

Bedankt!
Daarom een groot dank je wel aan alle mensen die hebben meegewerkt aan deze rubriek. Door jullie medewerking hebben de Heilooërs kennis kunnen maken met de verschillende facetten van het vrijwilligerswerk. We hopen dat jullie passie en enthousiasme de mensen heeft geïnspireerd om de eerste stap te zetten.

Goede voornemens
Betekent dit dat er geen aandacht meer nodig is voor vrijwilligerswerk? Zeker niet! Wie een kijkje neemt op onze vacaturebank (www.vrijwilligersvacaturebank-heiloo.nl) ziet dat er veel interessante vacatures open staan. Er zijn nog vele vrijwilligers nodig. Ben je geïnteresseerd, of is vrijwilligerswerk 1 van je goede voornemens? Kom dan eens langs tijdens onze openingstijden, stuur een mail of maak een afspraak.

Doe mee
Voor de nieuwe rubriek gaan wij graag in gesprek met vrijwilligers en organisaties. Wat we gaan doen houden we nog even geheim, maar wil jij laten zien wat jouw vrijwilligerswerk inhoudt? Stuur dan een e-mail naar info@vipheiloo.nl t.a.v. Fabiola Hillebrand. En wie weet staan jullie de volgende keer in het Nieuwblad voor Heiloo!