NLdoet

Op 28 e 29 mei 2021 staat het vrijwilligerswerk weer in de spotlights tijdens NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.
Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Heiloo doet weer mee!


Heeft jullie organisatie een leuke klus? Moet het scoutinggebouw nodig opgeknapt worden, is de kantine aan een sopje toe, willen jullie een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of hebben jullie een andere leuke klus? Meld deze dan aan op de website www.nldoet.nl en doe mee!

Voor Heiloo zijn we weer op zoek naar leuke en inspirerende klussen voor scholieren van groep 7 en 8. Zij staan klaar voor allerlei voorkomende schoonmaak- en opknapklusjes maar ook voor gezellige activiteiten voor en met ouderen. Leuk om deze kinderen alvast te laten kennismaken met jullie organisatie en vrijwilligerswerk. Het Vrijwilligers Informatie Punt Heiloo kan helpen bij het bedenken en organiseren van een klus.

Financiële bijdrage
Tot 23 april 2021 is het mogelijk een financiële aanvraag bij het Oranje Fonds in te dienen voor NLdoet klussen. Het maximaal aan te vragen bedrag is € 350,00. Voor ons budget geldt: op = op! Indien je een aanvraag hebt ingediend ontvang je binnen 3 weken uitsluitsel. Klik hier  voor meer info!