Vertrouwenscontactpersoon

Het Vrijwilligers Informatie Punt vindt het erg belangrijk dat je vrijwilligerswerk doet, waarbij je je prettig en veilig voelt. Heb je een vraag, een probleem, een lastige situatie? Dan kun je contact opnemen met een van onze vertrouwenscontactpersonen: Anjo Bonnet of Ieneke Pluimert. Hieronder stellen ze zich voor en vind je hun contactgegevens.

‘Hallo, mijn naam is Anjo Bonnet.
Ik ben een aantal jaar medewerker van het Vrijwilligers Informatie Punt en vertrouwenscontactpersoon bij het VIP. Aarzel niet om contact met me op te nemen als je tijdens het doen van je vrijwilligerswerk te maken hebt (gehad) met gedrag van een ander waarbij je je niet veilig of onprettig voelt. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan je onheus behandeld voelen, vermoedens van discriminatie of onterecht ontslag en grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, seksuele intimidatie of agressie. Maar ook bij andere situaties van ongewenst gedrag kun je contact opnemen.’

 

‘Mijn naam is Ieneke Pluimert. Ik ben vrijwilliger bij ’t Trefpunt waar ik o.a. mensen begeleid op het gebied van rouwverwerking en zingeving en sinds kort als VCP bij het VIP.
In een vertrouwelijk gesprek bespreken we samen welke vervolgstappen mogelijk zijn. We zijn onafhankelijk en nemen geen standpunt in.
Je kunt mailen naar vcp@vipheiloo.nl
Een van ons neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak met je te maken.’