Inschrijving gestart!

Aan alle enthousiastelingen die zich inzetten voor hun organisatie, vereniging of stichting,

Zaterdag 28 september van 13.00 tot 16.00 uur vindt de eerste editie van Meet, Greet & Match! plaats. Werf nieuwe leden en/of vrijwillige collega’s en laat je activiteitenaanbod of diensten zien.

Waar
Dé nieuwe meeting-place van Heiloo: het prachtig vernieuwde pand aan de Westerweg 250-252. De ruimtes van de bibliotheek en het gemeentehuis zijn voor één middag van ons. Een mooie, gevarieerde plek om jullie organisatie te presenteren.

Voor wie
Voor jullie, om jullie organisatie op de kaart te zetten. En voor alle inwoners van Heiloo die geïnteresseerd zijn in de lokale verenigingen, organisaties, vrijwilligerswerk of gewoon nieuwsgierig zijn naar wat er allemaal te doen is in ons dorp. En het is natuurlijk hèt evenement om te netwerken.

Organisatie
Meet, Greet & Match! is een initiatief van het Vrijwilligers Informatie Punt Heiloo en werkt daarbij samen met de bibliotheek, de gemeente en deelnemende organisaties.
Wij gaan voor een interactieve en bruisende editie. Een leuke presentatie van jouw organisatie is daarbij essentieel. Er kan veel! Dus kom maar op met jullie ideeën, want hoe gevarieerder hoe leuker.

Aanmelden!
Er is ruimte voor maximaal 50 organisaties en verenigingen en maximaal 2 vertegenwoordigers per organisatie. Deelname is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk en kan t/m 14 mei via deze link.